Word jij lid van het 51e bestuur van MAEUR? We zijn op zoek naar ambitieuze en enthousiaste studenten die zich een jaar lang met passie willen inzetten om MAEUR weer een stap verder te brengen.

Een bestuursjaar bij MAEUR betekent een jaar vol nieuwe ervaringen en inzichten. Als bestuurder ben je verantwoordelijk voor het algehele reilen en zeilen van de vereniging. In dit jaar zal je uitgedaagd worden op het gebied van strategisch denken, samenwerken en het motiveren van anderen. Alle kennis en contacten die je opdoet, zullen je niet alleen tijdens het solliciteren na je studie helpen, maar ook tijdens je hele verdere carrière.

Solliciteren is mogelijk voor studenten van bachelor 2 t/m master, van alle faculteiten.

Het bestuur bestaat uit zeven verschillende functies. Per functie lopen de taken sterk uiteen, maar er is een aantal zaken waar elke functie mee te maken krijgt. Dit zijn het beleid, de commissiebegeleiding en de bestuursvergaderingen. Tijdens deze vergaderingen worden de lopende zaken van de vereniging besproken en belangrijke beslissingen genomen. Verder zal het bestuur aanwezig zijn bij alle activiteiten van de vereniging en veel contact hebben met (actieve) leden, andere besturen en bedrijven. Gedurende het jaar zal je 3 á 4 dagen per week bezig zijn met MAEUR, al verschilt dit per periode en functie. Daarnaast zijn er in de avond vaak (sociale) activiteiten.

Je kan je solliciteren voor een van onze zeven bestuursfuncties:

  • President
  • Secretary & Vice-President
  • Treasurer
  • External Relations Coordinator
  • Project Coordinator
  • Marketing Coordinator
  • Career Coordinator

ERVARING
De ervaring die je tijdens een bestuursjaar opdoet, is niet te vergelijken met enige andere commissie ervaring. Omdat je de complete verantwoordelijkheid over de vereniging hebt, zal je soms voor onverwachte keuzes komen te staan. Als dingen fout gaan, moet je samen met creatieve oplossingen komen. Daarnaast zal je in trainingen en door ervaring van ondersteunende raden het beste uit jezelf weten te halen. Dit zijn ervaringen die je mee kunt nemen in je verdere carrière.

VAARDIGHEDEN
Zaken die je tijdens je bestuursjaar zeker tegen zult komen zijn onder andere: het aansturen van teams, presteren onder druk en snel beslissingen moeten nemen. Iedereen zal zich op andere vlakken gaan ontwikkelen, maar het staat vast dat je enorme stappen zal maken op vele gebieden.

NETWERK
Tijdens je bestuursjaar zal je een groot netwerk opbouwen van studenten, actieve leden, alumni en professionals uit het bedrijfsleven. Een netwerk dat niet alleen van pas zal komen tijdens jouw bestuursjaar, maar ook zeker in de jaren daarna.

FUN
Naast hard werken staat een bestuursjaar garant voor een fantastische tijd. Je bouwt niet alleen een hechte band op met je bestuursgenoten, maar ook met de groep enthousiaste actieve leden en andere besturen. Je zal een groot aantal borrels, feestjes, uitjes, en mooie weekenden meemaken. Het klinkt cliché, maar ‘work hard, play hard’ is het uitgangspunt.

Download onze brochure!

Onze bestuursrecruitmentbrochure is hier te downloaden. Voor meer informatie kan je ook langs ons kantoor komen! We zijn wekelijks van 9.00-17.00h open. Wegens het herstellen van Tinbergen kan je ons vinden in het N-Gebouw op NT-09. Kom langs om vragen te stellen of om een koffie te drinken met iemand uit het bestuur!

Neem contact met ons op!

Alle bestuursleden staan open om je vragen te beantwoorden en te praten over hun functie. Geïntereseerd? Stuur een email naar stepupyourgame@maeur.nl of de mail van de functie waarvoor je interesse hebt:

President - Rink Teertstra: president@maeur.nl
Secretary & Vice-President - Naomi Hoekert: secretary@maeur.nl
Treasurer - Casper Meijer: treasurer@maeur.nl
External Relations Coordinator - Esther Pieters: external@maeur.nl
Project Coordinator - Anna Timmerman: projects@maeur.nl
Marketing Coordinator - Andrew Gebhard: marketing@maeur.nl
Career Coordinator: president@maeur.nl

Meld je aan! Nieuwe deadline: 05/05/2019

Stuur je CV en motivatie naar stepupyourgame@maeur.nl om je aan te melden!