Company
Nuon Solar Team
Type
Job
Location
Delft
Sector
Marketing & communication
Commences at
26 February 2018
Finishes at
26 February 2018

Description

Bedrijfsinformatie
Het Nuon Solar Team is een hecht team van zestien gedreven studenten. Een jaar lang werkt het team fulltime aan een nieuwe zonneauto. Dit begint met het design, waarin alles kan en mag zolang het maar binnen de regels blijft van de World Solar Challenge. Vervolgens worden dromen realiteit wanneer Nuna eigenhandig gebouwd en getest wordt. Na een jaar lang met elkaar gewerkt te hebben heb je vrienden voor
het leven gemaakt en ben je als team geheel op elkaar ingespeeld. Dit komt goed van pas wanneer teamwork voor een laatste keer op de proef wordt gesteld tijdens de fantastische race door de outback!

Denk jij de wereldtitel te kunnen binnenslepen en ‘s werelds beste zonneauto te kunnen bedenken, bouwen en racen? Werk jij goed in een team en kan je niet wachten om met 15 vrienden naar Australië te gaan en je CV te boosten? Solliciteer dan nu!

Functie omschrijving
Wij zijn op zoek naar leergierige en enthousiaste studenten voor de functies Teamleider en Marketing. Voor beide functies geldt dat je verwacht wordt van augustus 2018 tot oktober 2019 full-time beschikbaar te zijn.

Teamleider
Als teamleider van het Nuon Solar Team ben je hét boegbeeld van het team voor externe partijen, onder wie onze sponsoren en de (inter)nationale media. Je probeert zowel het team als de sponsoren zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en zal geregeld teamleden aan externe experts verbinden. Binnen het team ben je een verbindende factor die ervoor waakt dat iedereen goed in zijn vel zit en optimaal kan presteren. Een sociaal karakter en veel inlevingsvermogen zullen je dus helpen om de rol van teamleider optimaal in te vullen! Iets voor jou?

Marketing
In de functie marketing ben jij de persoon die een deelname aan de World Solar Challenge mogelijk maakt. Zonder voldoende middelen is het verdedigen van de wereldtitel zonneracen namelijk onbegonnen werk! Het onderhouden van een wederzijds gewaardeerde samenwerking met onze vele partners is in de dynamische wereld van acquisitie een uitdaging, het benaderen van nieuwe potentiële partners is dat wellicht nog meer! Tijdens de race is jouw hoogtepunt en moet jij er voor zorgen dat heel Nederland met jullie mee leeft via de media. Op creatieve manieren wordt aandacht gegenereerd voor (activiteiten van) het Nuon Solar Team en haar partners, en die creatieve manieren komen van jouw hand! Ben jij degene die plezier haalt uit het schenken van aandacht aan anderen en die het leuk vindt om creatieve manieren te verzinnen om anderen in het zonnetje te zetten.

Meer weten of aanmelden? Klik dan hier