Company
L'Oréal
Type
Internship
Location
Hoofddorp
Sector
Sales
Commences at
01 August 2018
Finishes at
01 February 2019

Description

Per direct

Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Jij krijgt de mogelijkheid om 6 maanden lang jezelf te ontwikkelen binnen onze dynamische organisatie. De kennis die je op hebt gedaan tijdens jouw studie breng je tijdens de stage in de praktijk. Als stagiair krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, maar wordt je tevens direct ondersteund in jouw ontwikkeling door onze professionals. Daarnaast krijg je inzicht in andere vakgebieden, zoals Marketing, Finance en Supply Chain.

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het account management team op de Consumenten Producten Divisie. Dit team richt zich op supermarkten en online retailers (zoals Bol.com en Wehkamp) in Nederland, waar wij onze producten verkopen. Jij kunt hierdoor veel kennis op doen van e-commerce en fysieke retailkanalen waar wij mee samenwerken. Je werkt nauw samen met onze account managers en ondersteunt hun in het contact en het afstemmingstraject met onze klanten. Jouw taken zijn onder andere:

- Omzet en distributie analyses;

- Onderzoek naar promoties;

- Contact onderhouden met diverse afdelingen, zoals marketing en controlling.

Wie zoeken wij?

WO Bachelor- of Masterstudenten met: 

- Affiniteit met sales;

- Relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten;

- Ondernemend, creatief en een sterk analytisch vermogen;

- Fulltime beschikbaar voor 6 maanden vanaf de zomer. 

Wat bieden wij? 

Wij investeren graag in jong talent! Als stagiair wordt je daarom opgenomen in ons Intern Development Program (IDP), waardoor jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program. 

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.