Company
L'Oréal
Type
Internship
Location
Hoofddorp
Sector
Marketing & communication
Commences at
01 August 2018
Finishes at
01 February 2019

Description

Per direct

Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Jij krijgt de mogelijkheid om 6 maanden lang jezelf te ontwikkelen binnen onze dynamische organisatie. De kennis die je op hebt gedaan tijdens jouw studie breng je tijdens de stage in de praktijk. Als stagiair krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, maar wordt je tevens direct ondersteund in jouw ontwikkeling door onze professionals. Daarnaast krijg je inzicht in andere vakgebieden, zoals Marketing, Sales, Trade Marketing en Digital.

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het PR team op jouw afdeling. Je zal de PR manager ondersteunen, maar ook eigen verantwoordelijkheid krijgen over een eigen project. Als stagiair ben je verantwoordelijk voor de perszending van de lancering van al onze nieuwe producten. Elke nieuwe productlancering wordt op een innovatieve wijze aan de pers gepresenteerd. Jij werkt hier proactief en creatief aan mee. Jouw taken zijn onder andere:

-Organiseren media events;

-Opstellen van persberichten;

-Initiëren influencer activaties;

-Creatieve pers/influencer zendingen opzetten;

-Rapportage media resultaten. 

Je bent werkzaam op de Professionele Producten Divisie, Luxe Producten Divisie of in het Corporate Communications team.

Wie zoeken wij?

WO Bachelor- of Masterstudenten met:

-Affiniteit met PR;

-Communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift;

-Relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten;

-Ondernemend, creatief en een sterk analytisch vermogen;

-Fulltime beschikbaar voor 6 maanden vanaf de zomer.

Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Als stagiair wordt je daarom opgenomen in ons Intern Development Program (IDP), waardoor jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.