Company
Oxyma
Type
Job
Location
Rotterdam
Sector
HR
Commences at
10 November 2018

Description

Ben jij…

…een Junior Recruiter met oog voor talent die gaat voor resultaat? Dan is dit wellicht de eerste vacature die je invult!

Gaat jouw hart sneller kloppen van het maken van de juiste match? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij Oxyma werken en denken we namelijk graag in talenten en het maken van de juiste match is simpelweg een talent.

Om de groei bij te benen zoeken wij een collega die net zoveel passie voor het recruitment vak heeft als wij. De collega die wij zoeken is gedreven, creatief, met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden en een getting things done mentaliteit. Je weet hoe je de marketing en IT doelgroep activeert en aan tafel krijgt. Dat je een klantgerichte en dienstverlenende instelling hebt, spreekt voor zich. Zelfstandig kunnen werken, een flexibele pragmatische instelling en stressbestendigheid zijn bij deze functie ook een vereiste.

Dit ga je doen…

Als Junior Recruiter begeleid je de business bij het succesvol en tijdig invullen van vacatures en ondersteun je je senior collega recruiter in het gehele werving en selectieproces. Je stelt vacatureteksten op, bedenkt creatieve wervingscampagnes en zet deze uit via (online) kanalen. Je weet met enthousiasme en gedrevenheid talenten te werven door het uitvoeren van intensieve searches via diverse (social media) kanalen en het voeren van de eerste (telefoon) gesprekken. Daarnaast ben je proactief in het herkennen en benaderen van uitblinkers binnen ons vakgebied, ga je proactief partnerships aan met hogescholen en universiteiten en werk je graag mee aan arbeidsmarktcampagnes. Als kers op de taart denk je ook mee met het verder optimaliseren van het onboardingsproces van alle nieuwe collega’s!

Ben jij iemand waarop je écht kunt bouwen en die barst van het organisatietalent? Dan is dit jouw ideale baan en helpen we je van droom naar werkelijkheid! Door jouw flair, nieuwsgierigheid en expertise weet je hoe belangrijk het is om de juiste match te maken en kun je niet wachten om je eerste successen te vieren. Dankzij jouw gedrevenheid, resultaatgerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel overtref je jezelf keer op keer.

 

Wat kenmerkt jou nog meer…

Jij bent samen met je colleg Recruiter ‘het visitekaartje’ van en voor de organisatie. Een Junior Recruiter die enthousiast wordt van het ondersteunen bij het invullen van veel IT en marketing vacatures en het verder optimaliseren van recruitmentprocessen. Je werkt vanuit een creatieve en transparante werkomgeving op ons kantoor in Rotterdam. Dat je tactvol en een doorzetter bent, spreekt voor zich. Door jouw flair, nieuwsgierigheid en expertise weet jij mensen aan je te binden en aan Oxyma. Neem je ook nog een gezonde dosis humor mee en denk je graag in mogelijkheden? Dan maak je ons team compleet.

Daarnaast heb je:  

  • een hbo of wo diploma op zak;
  • minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van recruitment, bij voorkeur bij een marketingbureau;
  • bij voorkeur een aantoonbaar netwerk in marketing en IT;
  • oog voor talent en ervaring of interesse in campus recruitment op Hogescholen en Universiteiten;
  • sterke affiniteit met marketing, IT en data of nog mooier een combinatie daarvan;
  • veel kennis van online en social recruitment;
  • passie voor het recruitment vak;
  • lef, overtuigingskracht & ben je een actieve searcher;
  • een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel;
  • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

 

Wat wij bieden...

Best veel, maar hier wat highlights:

• Ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien naar een rol die je ambieert.
• Flexibiliteit en vrijheid. Een dagje thuis werken is geen probleem en je werktijden kun je ook flexibel indelen.
• Over vrijheid gesproken. We bieden je 28 vakantiedagen per jaar.
• Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Voldoende ruimte voor andere dingen naast je werk. Tafelvoetbal, (thema)borrels, feestjes, ‘op kamp’ met alle collega’s en meer.
• Een internationale werkomgeving. Sparren met collega’s over de hele wereld!

Waar ga je werken?

In één van de 5 hipste kantoren van Rotterdam om precies te zijn. En nee, dat vinden we niet alleen zelf, maar dat is echt zo! Kijk maar naar de gave inrichting, flexibele werkplekken en open ruimtes. Zelf vinden we de feestjes, de ruimte voor eigen initiatief en de fijne sfeer ook echt top. We houden niet van ellebogenwerk, wel van gezelligheid. Verder ligt het kantoor dichtbij het centrum van Rotterdam (handig voor de lunch of gezellig na het werk) en ben je in no-time bij Rotterdam Centraal Station.

Op ons kantoor vind je een groep professionals met allemaal verschillende achtergronden en specialisaties. Specialisten die graag over de grenzen van hun vakgebied heen kijken en samen het ‘onmogelijke’ mogelijk willen maken voor onze klanten.

Enthousiast? Reageer dan nu!

Heb je vragen over de functie of over Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat via wendy.maat@oxyma.nl, of stuur haar een appje: (06) 10 500 827. We kijken uit naar je reactie!