Company
flowresulting
Type
Job
Location
Utrecht
Sector
Marketing & communication
Commences at
01 December 2018

Description

Ben jij de nieuwe junior consultant van flowresulting?

Bepaal je eigen groei, wij bieden de kansen

Verwonder jij je regelmatig over de dienstverlening in Nederland en lever je graag een bijdrage om dit beter / mooier te maken? Kun jij snel tot de kern komen en verbanden leggen? Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving waarin je je snel ontwikkelt met opdrachten bij bekende bedrijven als Volkswagen, Schiphol, Rabobank, Nuon en Ziggo?

Als jij jezelf hierin herkent, dan maken we graag kennis met jou! Wij zoeken een talentvolle junior consultant met een passie voor dienstverlening.

 Het werk

We helpen bedrijven te kiezen wie ze willen zijn voor welke klanten. Als geen ander weten we hoe je een onderscheidende klantbeleving ontwerpt én hoe je de organisatie meeneemt om dat elke dag waar te maken. We hebben drie expertises:

Als junior consultant lever je een bijdrage aan het realiseren van de projecten. Daarnaast draag je binnen de expertises bij aan de ontwikkeling van kennis, concepten en strategieën.

Voorbeelden van recente projecten zijn o.a. het verbeteren van customer journeys voor een energiebedrijf, bank, woningcorporatie en OV bedrijf. Het ontwikkelen van een pricing strategie voor auto-importeurs. Fact based service design voor een pensioenuitvoerder en propositie-ontwikkeling voor een zorgverzekeraar.

 Over flowresulting

Flowresulting is opgericht in 2001, we zijn een jong bureau met 15 medewerkers (25-45 jaar oud) en gevestigd op een toplocatie in het centrum van Utrecht. Naast het werk worden er veel events georganiseerd zoals borrels, concerten en uitjes in het buitenland. Woorden die bij ons passen zijn ‘nieuwsgierig’, ‘fanatiek’ en ‘ondernemend’.

Wat biedt flowresulting?

 • Bij flowresulting start je met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een uitgebreide variabele beloning.
 • Wanneer je snel groeit als consultant, dan groei je ook snel in salaris.
 • Door de afwisseling van projecten bij grote bedrijven doe je veel kennis en ervaring op in verschillende branches en expertisegebieden.
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. We werken met persoonlijke ontwikkelplannen, coaching on the job, interne trainingsdagen (flowacademy), teamevaluaties en persoonlijke opleidingsbudgetten.
 • Ervaren en ambitieuze collega’s, een informele sfeer en vele gezamenlijke borrels en activiteiten.

Enthousiast over flowresulting en voldoe je aan de volgende eisen?

 • 0-3 jaar werkervaring.
 • Afgeronde universitaire opleiding (bij voorkeur marketing en/of bedrijfskunde) met bovengemiddelde studieresultaten.
 • Fanatiek, nieuwsgierig en ondernemend.
 • Goede analytische vaardigheden die ook tot uiting komen in dialoog met de klant. Je bent goed in het doorgronden van problemen en het onderscheiden van hoofd- en bijzaken.
 • Uitstekende sociale vaardigheden: snel een klik maken, de klant meenemen in het proces, de klant laten excelleren, dienstverlenend en tegelijk stevig durven zijn.
 • Resultaatgericht: positief kritisch, ziet opportunities voor acquisitie en werkt deze verder uit met senior/partner.
 • Teamspeler: laat zich ook intern zien, heeft een positief-kritische houding en draagt bij aan de ontwikkeling van het team en het bureau.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede Microsoft Office vaardigheden (met name PowerPoint en Excel).

De route naar jouw eerste werkdag bij flowresulting….

1.Schrijf een relevante en onderscheidende motivatiebrief en voeg je CV toe

Op basis van het CV en de motivatie worden kandidaten voor het talentevent geselecteerd. Verwerk in je motivatie o.a. het  antwoord op de volgende vragen:

 • Waarom wil je juist bij flowresulting werken?
 • Waarom ben jij de beste kandidaat voor flowresulting

2.Blink uit tijdens het talentevent op 22 november

Voor het talentevent worden meerdere kandidaten uitgenodigd op het kantoor van flowresulting in Utrecht. Het programma van het talentevent is gericht op het wederzijds kennismaken en bestaat uit verschillende korte parallelle blokken:

 • Ontmoet Maties, consultant; hij vertelt over zijn ervaringen bij flowresulting
 • Ontmoet Marc, Anders en Ed, partners van flowresulting; vraag hen het hemd van het lijf
 • Ontmoet Marten en Fleur, junior consultants; ontdek wat je in je eerste jaar doet
 • Ontmoet Bart, consultant; hij legt je een interessante case voor

Het talentevent vindt plaats op donderdag 22 november 2018 (starttijd is 17:00 uur en eindtijd is 21:30 uur)

3.Overtuig ons tijdens de selectieprocedure

Op basis van het event wordt één of meerdere deelnemer(s) uitgenodigd voor een vervolggesprek op 27 november 2018. En wellicht volgt daarna het arbeidsvoorwaardengesprek en werk je vanaf december 2018/januari 2019 als junior consultant bij flowresulting!

Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 18 november 2018 naar droombaan@flowresulting.nl, ter attentie van Manon de Rijk.