About Accenture

Accenture is een wereldwijd professional services bedrijf met een compleet aanbod aan diensten en oplossingen op het vlak van strategie, consultancy, digital, technologie en operations.

Met ongekende ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meer dan 40 marktsectoren en voor alle bedrijfsfuncties is Accenture actief op het snijvlak van business en technologie. Deze activiteiten worden ondersteund door het grootste wereldwijde delivery-netwerk. Het uitgebreide aanbod van Accenture stelt klanten in
staat hun prestaties continu te verbeteren en duurzame waarde voor aandeelhouders te creëren. Met ongeveer 430.000 mensen die topklanten in ruim 120 landen ondersteunen, is Accenture aanjager van de innovaties die nodig zijn om de manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren.

Accenture draait om mensen: en dat is waar de focus constant op ligt. Je krijg de kans om internationaal je vleugels uit te slaan en jouw ontwikkeling is daarin leidend en heeft de focus. Er is een ruim trainingsaanbod aanwezig, flexibele werktijden en er heerst een can do mentaliteit. Je werk constant aan innovatieve oplissingen, met slimme mensen en nieuwe ideeën zijn niet alleen welkom, maar we realiseren ze ook samen!

Meer weten? Ga naar www.accenture.com/nl-en/careers en solliciteer direct!