About Hilti

Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier van de bouw. Al meer dan vijftig jaar groeien we boven de economie uit door het allerbeste na te streven voor onze klanten. En kwaliteit wordt gewaardeerd. Vandaar dat alleen de meest innovatieve producten en services aan de basis staan van ons succes.

Trots op Hilti
Hilti is onderscheidend in zijn aanpak, productinnovatie en niet te vergeten de aandacht voor haar eigen medewerkers. Dit uit zich in de benoeming tot Great Place To Work (landelijk en wereldwijd), vele Red Dot Awards voor onze producten en diverse publicaties in de Harvard Business review. Kortom, heel veel om trots op te zijn en te delen met jou.

Maak kennis met Hilti
Heb je inmiddels wel een beeld wat de FMCG te bieden heeft en wil je kennis maken met een grote speler in een B2B omgeving? Nieuwsgierig hoe je juist marktaandeel kan halen in economisch slechtere tijden? Maak dan kennis met Hilti en we laten je graag meer zien!

Wereldwijde carrière
We zoeken weer nieuwe kandidaten voor ons internationale traineeship. Hilti biedt jaarlijks een aantal academisch afgestudeerde talenten de kans om zich in twee jaar klaar te stomen binnen een programma welke de perfecte opstap is voor een carrière in het buitenland. Binnen dit programma volg je management courses aan de Londen Business School en kom je in contact met verschillende afdelingen binnen drie verschillende rollen. Verover de wereld en krijg de kans jezelf te ontdekken in één van de sterkste sales en marketing organisaties in zijn sector.

Wie zoeken we?
Je bent een bovengemiddelde student in business management, engineering of een vergelijkbaar vakgebied. Je hebt geïnvesteerd in je toekomst door het verwerven van meertalige vaardigheden en je spreekt minstens 3 talen, waaronder Engels. Je hebt je eerste ervaringen in een vreemd land al opgedaan, bijvoorbeeld door middel van een exchange programma of stage in het buitenland in, en je bent sterk mobiel. Internationaal ingesteld zijn is erg belangrijk voor je, naast dat je natuurlijk een teamspeler bent.

Geïnteresseerd?
Wens je in contact te komen met Hilti? Kijk dan op www.hilti.nl/carriere om direct te solliciteren of voor
meer informatie over ons actuele vacature aanbod.