De Nederlandse Loterij Inhouseday

Location:  Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk
Date:  Friday, May 20, 2022

DATA studenten opgelet!

 

20 MEI INHOUSEDAG BIJ NEDERLANDSE LOTERIJ

Nederlandse Loterij nodigt je van harte uit voor onze inhousedag op vrijdagmiddag 20 mei. Dit is een unieke kans om in korte tijd en op een leuke manier jouw carrièremogelijkheden bij Nederlandse Loterij te ontdekken. Ben je een bijna afgestudeerde data gedreven marketing student met veel ambitie en op zoek naar een mooi bedrijf meld je dan snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen (30!) beschikbaar!

 

Wie is Nederlandse Loterij?

Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland. Met een breed aanbod van prijzenloterijen, sportweddenschappen en online casinospellen voeren wij het Nederlandse kansspelbeleid uit. Dat is onze maatschappelijke taak — altijd gebaseerd op consumentenbescherming, het voorkomen van kansspelverslaving en het bestrijden van fraude en criminaliteit.

Nederlandse Loterij

Negen vertrouwde merken

Onze purpose: het is onze missie om bij te dragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Met mooie geldprijzen voor onze spelers en een grote afdracht aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sportwereld via NOC*NSF en aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging. 

 

Hoe ziet de inhousedag eruit?

  • Je wordt om 12.45 uur ontvangen op ons kantoor in Rijswijk door onze marketing directeur. Hij heet jullie welkom en vertelt jullie wat Nederlandse Loterij doet en waar we voor staan. Daarna geeft hij jullie een rondleiding door ons kantoor.

  • Hierna krijgen jullie een presentatie en een uitleg over een data gerelateerde marketingcase. Bij Nederlandse Loterij zoeken we slimme collega’s met zowel analytische als sociale vaardigheden. In een team kunnen werken en samen tot oplossingen komen is cruciaal, daarom werken jullie samen aan een case..

  • Na het uitwerken van de case in groepjes zorgen jullie ervoor dat je deze overtuigend kan presenteren aan het Nederlandse Loterij panel en de andere aanwezige studenten.

  • We vervolgen het programma met een korte presentatie vanuit HR over onze Young Talent Traineeship, zodat je helemaal op de hoogte bent over de mogelijkheden.

  • Tot slot sluiten we af om 17.00 met een borrel zodat jullie verder kunnen kennismaken met onze medewerkers en we nog even kunnen napraten 

 

Inschrijven voor de Inhousedag kan via de button hieronder.

Ik schrijf me als MAEUR MEMBER in

Ik schrijf me als NON-MAEUR MEMBER in