About Aegon

Over Aegon

Bij Aegon helpen we onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. Voor nu, morgen én later. We zijn een bank, verzekeraar, pensioenbedrijf en vermogensbeheerder in één. Zo kan de klant bij ons terecht om zijn droomhuis te financieren. Om zijn auto te verzekeren. Of om te sparen voor die mooie wereldreis. Oftewel voor elke droom of ambitie hebben wij het juiste financiële product.

Of je nu al even meedraait in het werkende leven of pas net komt kijken op de arbeidsmarkt: we geloven dat iedereen van waarde is voor Aegon en kan bijdragen aan onze missie. Nieuwe innovaties en goede ideeën juichen we toe en persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Daarnaast verwachten we dat je als medewerker kritisch bent en het bedrijf scherp houdt. Bij alles wat we doen, werken we met de volgende mindset: 

De klant centraal stellen
Je doet je uiterste best om de klant te begrijpen zodat je hem goed kunt helpen. En je bouwt op basis van oprechte interesse en vertrouwen relaties op.

Verantwoordelijkheid dragen
Je neemt verantwoordelijkheid zodat je een waardevolle bijdrage kunt leveren. Daarnaast deel je successen en durf je fouten bespreekbaar te maken.

Wendbaar zijn
Je bent wendbaar als je nieuwe manieren van werken uitprobeert, deze evalueert, je aanpak aanpast als dat nodig is en anderen aanmoedigt dat ook te doen. En je blijft op de hoogte van technologische en maatschappelijke veranderingen en zorgt voor je eigen ontwikkeling.

Samenwerken
Je werkt goed samen als je de kennis en kwaliteiten van je collega’s benut en om hulp vraagt als dat nodig is. Verder geef je je mening en sta je achter besluiten, zodat je gezamenlijke doelen behaalt.

Onze mensen

Wie denkt dat werken bij een financiële instelling saai is, die heeft het mis. Niks zwarte pakkencultuur bij Aegon! Ook in een spijkerbroek of op vette sneakers kun je bij ons gewoon naar kantoor komen. 

Binnen Aegon zorgen we er samen voor dat onze klanten zelf bewuste keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst. Maar naast al het harde werken vinden we gezelligheid en plezier op de werkvloer ook enorm belangrijk. Er heerst bij ons dan ook een informele werksfeer. Zo kun je bijvoorbeeld je collega’s altijd om hulp vragen bij problemen. Even op adem komen met een goed kopje koffie? Ga dan zitten in onze gezellige espressobar. Grote kans dat je onze CEO vloggend langs ziet lopen!