About Studelta

Wie zijn wij?
Studelta, geboren uit noodzaak en uitgegroeid tot een bemiddel-academie extraordinaire. Wij zijn er voor hongerige starters en organisaties die openstaan voor verandering. Wij ontdekken verborgen parels en verschaffen hen de juiste tools in onze Gym om zo het avontuur van werkgeluk aan te gaan. Jij kunt onze handelswijze herkennen aan onze vijf kernwaarden; groei, nieuwsgierig, plezier, vertrouwen en lef.

Wij zijn er voor hongerige starters en organisaties die openstaan voor verandering

Waar komen wij vandaan?
Opgericht in 2005 door Thiemo van Rossum, een ambitieuze student op zoek naar meer. Hij stuitte continu op glazen plafonds en vond het hoog tijd hier doorheen te breken. Zelf deed hij al werkervaring op bij relevante bedrijven en al snel kreeg hij de vraag van andere studenten om deze ervaring ook voor hen te regelen. Deze ontwikkeling zorgde ervoor dat het idee van Studelta ontstaan. Het geloof in de kracht van jonge, hoogopgeleide pioniers, vormde de basis. Hen verbinden aan organisaties op basis van drijfveren en identiteit zodat beide kunnen groeien is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Inmiddels is Studelta groter geworden dan deze missie. Studelta zorgt voor een betere toekomst in de werkwereld en draagt zo haar steentje bij aan de maatschappij. Iedere juiste match die gemaakt wordt draagt bij aan onze droom. Van de jonge Thiemo die zijn eerste pioniers verzamelde in zijn omgeving, is Studelta uitgegroeid tot een bedrijf gericht op avontuur van werkgeluk voor iedereen.

Wat doen wij?

  • Wij zien: pioniers die aan het begin van hun carrière staan. Pioniers die een springplank nodig hebben. Wij begeleiden hen aan het begin van hun reis om vervolgens het avontuur zelf aan te kunnen.
  • Wij ontdekken: hun drijfveren, identiteit en missie, door de juiste vragen te stellen. Door dit te verbinden aan organisatieculturen ontstaat een duurzame match en intrinsieke motivatie om te werken. De basis voor werkgeluk.
  • Wij ontwikkelen: pioniers tot effectieve professionals bij organisaties die vernieuwend willen worden en blijven.
  • Wij verbinden: gedreven pioniers aan verschillende organisatieculturen. Wij verbinden verschillende generaties. Wij verbinden gelijkgestemden en mensen die werkgeluk nastreven.
  • Wij inspireren: onze omgeving graag met onze droom. Door uit te dagen. Door samen te proberen en te experimenteren helpen wij ze om nu én in de toekomst vernieuwend, onderscheidend en gelukkig te zijn.